Δικηγορικό Γραφείο

Σοφία Λευθεριώτου & Συνεργάτες

Τηλ. Επικοινωνίας

+30 2105059793 / +30 6937121155

Το δικηγορικό γραφείο ΄΄Σοφία Λευθεριώτου και Συνεργάτες΄΄ λειτουργεί με έδρα την Αθήνα, παρέχοντας εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, εταιρείες και επαγγελματίες, τόσο σε δικαστικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο (διαπραγματεύσεις, εξώδικη υποστήριξη). Πρόκειται για ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο αποτελούμενο από νέους επιστήμονες με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και όρεξη για την επίλυση ακόμα και των πιο περίπλοκων νομικών υποθέσεων.
Παρέχουμε υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες, καλύπτοντας σχεδόν όλο το φάσμα του δικαίου με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο Αστικό, Εμπορικό, και Ποινικό δίκαιο. Στόχος του γραφείου είναι η αποτελεσματική υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των εντολέων του, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στις υποθέσεις τους. Για την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το γραφείο μας συνεργάζεται με δικηγορικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς και με γραφεία πολιτικών μηχανικών, λογιστών και συμβολαιογράφων.
Με γνώμονα την ειλικρίνεια, την εχεμύθεια και την εμπιστοσύνη σε κάθε συνεργασία μας, είμαστε πάντα πρόθυμοι να χειριστούμε υπεύθυνα τις υποθέσεις σας και να σας υπερασπιστούμε ενώπιον οποιασδήποτε Αρχής και Δικαστηρίου.
Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα μας μπορείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα για το γραφείο μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω ενημέρωση σε νομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να σας παρέχουμε πλήρη και εξατομικευμένη νομική υποστήριξη.

Τομείς

 • Αστικό Δίκαιο

  Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά (σύνταξη αιτήσεων για υπαγωγή στον ν.3869/10, εκπροσώπηση στην απαιτούμενη σύμφωνα με τον ν.4161/13 προσωρινή διαταγή που ενσωματώνεται στην αίτηση, εκπροσώπηση στο Ειρηνοδικείο για την εκδίκαση της υπόθεσης, εξωδικαστική επίλυση διαφορών)

  Διαβάστε περισσότερα

 • Εμπορικό Δίκαιο

  Εταιρείες (Συστάσεις, λύσεις, τροποποιήσεις προσωπικών και κεφαλαιουχικών εταιρειών, παραστάσεις σε Γενικές Συνελεύσεις και σύνταξη πρακτικών, αυξήσεις/μειώσεις κεφαλαίων και ειδικά ζητήματα αυτών, κήρυξη άκυρων γενικών συνελεύσεων, άσκηση εταιρικών αγωγών, αντικατάσταση ΔΣ, ζητήματα εκκαθάρισης εταιρειών, νομική υποστήριξη και ενημέρωση σχετικά με το νέο τρόπο σύστασης εταιρειών – Υπηρεσίες μιας στάσης)

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ποινικό Δίκαιο

  Σύνταξη υποβολή έγκλησης ή μήνυσης για οποιοδήποτε αδίκημα. Σύνταξη υπομνημάτων κατά την διαδικασία προκαταρκτικής εξέτασης, προανάκρισης ή κύριας ανάκρισης. Παράσταση στα αρμόδια προανακριτικά ή ανακριτικά όργανα. Παράσταση και υπεράσπιση των ποινικών υποθέσεων ενώπιον των δικαστηρίων κάθε βαθμίδας.

 • Εργατικό Δίκαιο

  Συμβάσεις εργαζομένων-παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών, Εργατικά ατυχήματα- χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης ή ψυχικής οδύνης- -υποχρέωση του εργοδότη για λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας, θέματα δικαίου κοινωνικής ασφάλισης, εκπροσώπηση ενώπιον Επιθεώρησης Εργασίας, ΙΚΑ ή άλλων ασφαλιστικών οργανισμών.